Název | Množství a jednotka |
---|---|
dršťky | 300 g |
masový vývar | 1,5 l |
cibule | 1 ks |
česnek | 4 stroužky |
sádlo | 50 g |
hladká mouka | 3 lžíce |
mletá sladká paprika | 2 lžíce |
majoránka | |
kmín | |
pepř | |
sůl |
Postup: Nejprve uvaříme rýži - velmi dobrá do rizota je rýže Arborio, ale může být i... zobrazit recept
Postup: Špaldové kroupy zalijeme dostatečným množstvím studené vody, přidáme hrst... zobrazit recept
Postup: Velkou hrst medvědího česneku, lžíci petrželky, 2 stroužky česneku, lžíci... zobrazit recept
Postup: Maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Na oleji necháme zesklovatět na kolečka... zobrazit recept
Postup: Surovinymrkev - cca 40 dkgmáslo - slabý plátečekmléko - cca 1/2 litrucukr - 3-4... zobrazit recept
Červená řepa (latinsky beta vulgaris) je naprosto nenáročná dvouletá plodina, která netrpí škůdci ani nemocemi a nevyžaduje žádnou péči, roste téměř sama. Pokud si ji vysejeme na zahrádku, získáme oproti té kupované mnoho... zobrazit článek
Tradici moravské kuchyně důmyslně mixujeme s moderními trendy. S dobrým jídlem...